2011. szeptember 27., kedd

QUINNY BUZZ FULL extrás babakocsi (MEGAPACK) - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

SZUPER QUINNY BUZZ, DEAMY és MAXI COSI babakocsi tartozékokkal
Kifogástalan állapotban lévő uniszex babakocsi szett mózeskosárral, sportüléssel és autósüléssel(MAXI COSI hordozóval), mely gyakorlatilag a teljes babakocsis éveket lefedi újszülött kortól, valamint az autósülést a babkocsiról lepattintva az autóba rögzíthető, így külön autós hordozót nem kell venni. A babakocsi egy kézzel is könnyen navigálható, helyben fordul. Dupla első, bolygósítható (egyenesbe zárható) kerék, felfújható hátsó kerekek pumpával (gyakorlatilag bármilyen terephez). A babakocsihoz sok extra tartozék van, mint például alsó rekesz, táska, szúnyogháló, esővédő.
Az ultra könnyű váz teleszkópos rugózású, egyedülálló hidraulikus rendszerű, automatikusan nyitható, egy mozdulattal csukható, a tolókar több magasságba állítható. A váz lapra csukható, egy pattintással mindkét hátsó kerék le is vehető.
A hordozó (Maxi Cosi) 12 kg-ig használható, könnyen le és feltehető a babkocsira két irányban. Autóba is könnyen becsatolható. A napvédő huzatot felhajtva esőtől, napfénytől véd.
A sport ülés (Buzz) felszereltsége: 5 pontos, több vállmagassághoz állítható biztonsági öv, állítható lábtartó, esővédő huzat, lepattintható kapaszkodó, tető (levehető, állítható), fényvisszaverő csíkok, zseb. Az ülés mindkét irányban felhelyezhető a vázra, dőlésszöge több fokozatban állítható.
Mózeskosár (Dreamy)felszereltsége: fényvisszaverő csíkok, felzippzárazható szúnyogháló, esővédő, állítható tető, plusz hőszigetelő huzat. A mózeskosár egy mozdulattal levehető a vázról.
Minden huzata levehető, mosógépben mosható, abszolút strapabíró, nem bolyhosodik.
A teljes szett tartalma: váz, vázra pattintható táska + vízhatlan huzattal, mózeskosár + esővédő és szúnyogháló, sportülés + esővédő, adapter, hordozó (autósülés),  pumpa, a váz aljára rögzíthető pakolós rekesz, valamint lábzsák amelyek szintén gyári QUINNY-k.
(Pici esztétikai hibája van: a vázról a Quinny felirat részben lekopott, valamint a sportkocsi kapaszkodóját kissé megrágta a Picikénk. )
Budapesten és közeli vonzás körzetésben tudok segíteni a szállításban!!!
Ez a készlet újonnan 200e ft. fölött van. Most kevesebb mint a feléért a tiéd lehet hibátlan műszaki állapotban. A Quinny az EU-ban a legnépszerűbb babakocsi márka és nem véletlenül. Megkérik az árát, de nem esik szét 2 hónap használat után, strapabíró, könnyen összecsukható, multifunkciós, durva terepena is jól használható és nem utolsó sorban születéstőlkiszolgálja a gyereket, mind addig amíg szüksége van rá, nem kell 6-12 hónap után másikat venni.



Jelenlegi ára: 69 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 12:12
. QUINNY BUZZ FULL extrás babakocsi (MEGAPACK) - Jelenlegi ára: 69 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése