2011. november 25., péntek

Rosa Bianca fehér padlizsán mag - Jelenlegi ára: 249 Ft


Szaporítása magvetéssel a legegyszerűbb. Ha palántákkal próbálkozunk, ügyeljünk arra, hogy csak akkor ültessük ki, ha már elég kedvező az idő, mivel a növény kedveli a meleget (25 °C-os hőmérsékleten fejlődik legjobban), valamint a napi több órás napsütést.
A földjét a kiültetés előtt ássuk fel, trágyázzuk, hasonlóan ahhoz, mintha paprikát ültetnénk. A tápanyagszegény talajban a növény satnya marad, nem fejlődik megfelelően.
A magokat március utolsó napjaiban ültessük el, majd a kb. 8-10 nappal később kikelő magoncokat ritkítás után május közepe táján ültessük ki a szabadba (ha már éjjel sem hűl a levegő 15 °C alá). A kiültetésig biztosítsunk a növénynek 18-20 °C-os hőmérsékletet.
Akár több palántát is ültethetünk egymás mellé, ügyelve arra, hogy az ideális sor- és tőtávolság kb. 40x40 cm. A talajt ültetés után alaposan öntözzük be, és a földet nyáron se hagyjuk kiszáradni.
Vásárlás esetén részletes útmutatót küldök a tudnivalókról. Átvétel kizárólag postai úton! Az ár 20 db magra vonatkozik!  



Jelenlegi ára: 249 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 23:15
. Rosa Bianca fehér padlizsán mag - Jelenlegi ára: 249 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése